• De DWE Audience Blinder set van Showtec is een professionele set bestaande uit twee krachtige blinders en een break-out box. De twee blinders hebben een compacte behuizing en zijn beiden voorzien van een verstelbare bevestigingsbeugel. De blinders beschikken over 650 Watt lampen en hebben een erg hoge lichtopbrengst.
 • De Stage Blinder 4 DMX van Showtec is nagenoeg hetzelfde als de Stage Blinder 4. Echter heeft deze Stage Blinder 4 DMX een ingebouwde 2-kanaals dimmer, waardoor er geen losse dimmers meer nodig zijn voor het dimmen van hem. Ook worden bij deze blinder, in tegenstelling tot bij de uitvoering zonder dimmer, de vier lampvoeten en de vier lampen meegeleverd. De blinder is voorzien van een dubbele bevestigingsbeugel. Hiermee kan hij worden opgehangen aan een plafond, een statief of een truss met een G-haak of een clamp en worden neergezet op de vloer of op de rand van een podium.
 • Theater spot

 • Wanneer je tijdens een optreden smalle lichtbundels uit een par ziet schieten, dan is de kans zeer groot dat er gebruik gemaakt wordt van Aircraftlampen (ACL). Dit zijn 2 sets van 4 lampen op een bar gemonteerd. Beide sets staan met elkaar in serie geschakeld. Hierdoor delen 8 lampen van 24V 250W gezakelijk 240V. Het is daarom alleen mogelijk om alle 8 de lampen (2set van 4) tegelijk te huren en/ of te bedienen. Een set bestaat uit 2 barren van 1,5 mtr. en een speciale doorluskabel. De lampen zijn op een vaste locatie op de barren gemonteerd.
 • De Asteroid 1200 is bijna letterlijk vanuit de ruimte hier op aarde geland. Door zijn twaalf LED engines kan hij bijna 40000 Lux aan output leveren! U zou bijna denken dat hij er mee kan opstijgen! Als center-effect in zijn eentje of verspreid door de trussen met meerdere tegelijk zal hij dat effect ook zeker hebben op uw publiek. Creëer overweldigende gesynchroniseerde lichtshows met de Asteroid 1200!
 • De Penta Pix 5-head LED Beam van American DJ bestaat uit 5 RGBW LED's die elk 15 Watt verbruiken en haarscherpe lichtstralen produceren onder een hoek van 6 graden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe ACL (Advanced Collimator optic Lens) lens die de 5 4-in-1 RGBW lampen gecontroleerd aanstuurt. Elke lamp kan bovendien individueel gepositioneerd worden op de x-as. Door middel van het DMX LED-menu aan de achterzijde van de Penta Pix kun je gebruik maken van de, respectievelijk 4, 6 of 22 kanalen, om strobe effecten of elektronische dim-effecten te programmeren. Tevens zijn 15 spectaculaire lichtshows ingebouwd die geluidgestuurd zijn. Zelfs wanneer de Penta Pix onder extreme omstandigheden wordt gebruikt, blijft deze bijzonder koel opereren. Ook bestaat de mogelijkheid de Penta Pix te daisy chainen en zodoende kabels te besparen.
 • De kern van de ADJ KAOS is dat een unieke verlichting creëert een stroboscoop- en pulse-effect met snelle vegen balken in rood, groen, blauw en wit. Het heeft 3 bedrijfsmodi; goede active, Toon modus, DMX aangestuurd en 5 DMX kanalen; 2, 6, 15, 23 en 45. De ADJ-KAOS kan worden geplaatst op de grond of gemonteerde, makend het geschikt voor elke ruimte. Het blijft koel en heeft langdurige LEDs van ongeveer 50.000 uur. Deze eenheid kunt maken van een serieschakeling van maximaal 9 armaturen waardoor ze alle tegelijkertijd werken. De KAOS is voornamelijk ontworpen voor podia, nachtclubs en mobiele entertainers.
 • Dit te gekke lichteffect van American DJ, weet in no-time een opwindende sfeer te creëren. Deze lamp werpt 8 snel bewegende lichtstralen van zich af, die onafhankelijk van elkaar knipperen. Dit wordt bereikt door twee aparte draaibare balken waarop 4 LED lampen zijn bevestigd. Deze twee balken zijn op een draaiend onderstel gemonteerd waardoor de 8 leds alle kanten op kunnen schijnen.
 • De ADJ Vizi Beam 2R Moving Head uitgerust met de revolutionaire Philips Platinum 2R ontladingslamp technologie 13 kleuren en twee directionele regenboog effecten, samen met 14 vaste gobo's en een prisma effect produceert. De Vizi Beam-2R heeft drie DMX kanaal modi met een LED 4-knops menusysteem en externe DMX adressering. Met een nieuwe compact en lichtgewicht ontwerp, de 2R Vizi Beam is sneller dan de vorige ADJ frontschijnwerpers verplaatsen en is perfect voor een verscheidenheid van toepassingen waar een kleine lichtstraal noodzakelijk is.
 • Algemeen

  De matrixpanelen zie je steeds meer op de diverse podia. Vooral vanwege de mogelijkheid van pixelmapping waardoor elke LED apart aangestuurd kan worden. Meerdere van deze matrixen samen vormen op deze wijze een volledig LED-scherm waarop zelfs videobeelden getoond kunnen worden. American DJ gaat nu nog een stapje verder met deze Illusion Dotz 4.4. Het is een 4x4-matrix in de vorm van een moving head. Hierdoor krijgen de bewegende lichtpatronen een extra dimensie omdat het hele armatuur kan bewegen. Met deze movinghead stuurt u lichtstralen in diverse kleuren de ruimte in en bovendien is de lichtbron van deze Illusion sterk genoeg om hem te gebruiken als blinder.
 • De Inno Beam LED is licht in gewicht en heeft een zeer compacte bouwvorm waardoor het apparaat eenvoudig te transporteren en op te zetten is. De Inno Beam Led kan bediend worden met een DMX controller, sound active werken via de 4 ingebouwde shows of via de ADJ UC3 easy-to-use controller bestuurd worden. Met de Pan/Tilt inversie modus kan het apparaat tegengestelde bewegingen maken en er is een keuze uit 2 verschillende DMX kanaal modi (12 of 14 kanalen). De Inno Beam LED heeft 5 selecteerbare dimming curves, een zeer snelle shutter voor langzaam of snel strobe en een opgenomen vermogen van maximaal 129 Watt. 
 • Neerzetten, de juiste DMX-adressen opgeven voor uw controller, en de lichtshow van de American DJ Vizi Hybrid 16RX moving head kan van start. En wát voor een show. Deze robuuste moving head heeft nogal wat in huis, alles werkt en oogt - zoals dat bij het merk ADJ past - even professioneel. De focus en zooming zijn volledig gemotoriseerd en er zijn twee onafhankelijke en rijkelijk bedeelde gobowielen, voor de meest indrukwekkende patronen. De enorme lichtopbrengst (770000 lux @ 5 meter) in combinatie met spot/beam/wash zorgt voor een levendige en sfeervolle lichtshow.